Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

MUZIKAAL ORGANISATIE BUREAU

PROMO​VOCAAL

Jaerlawei 13, 9122 CT, Wetsens (Fr.)    

0519-221904 of 06-24257367

KERSTKOFFIECONCERT

PROVOCALE 26 december 2022

PRIMEUR IN DE OMGEVING VAN DOKKUM:

KERSTKOFFIECONCERT OP TWEEDE KERSTDAG 2022!


Op Tweede kerstdag, 26 december, kunt u vanaf 11.00 uur genieten van een uniek koffiekerstconcert in de karakteristieke Sint Vitus kerk in Wetsens!

Gezeten aan een kaarsverlichte Kerstkoffietafel schenkt u uzelf koffie/thee (chocolademelk voor de jeugd) in, proeft u van een lekkere kersttraktatie en luistert u onderwijl naar een intiem, knus en sfeervol kerstconcert! 

Promovocaal presenteert op Tweede Kerstdag in Wetsens het koffiekerstconcert ‘NATA LUX; licht dat terugkeert, licht opnieuw geboren’.


Bijzondere oude en ook nieuwe kerstmuziek gezongen door het vocaal ensemble ‘Provocale’ o.l.v. Anne E. de Bruijn.

Alle aspecten van het kerstverhaal worden op een bijzondere en kleurrijke wijze muzikaal belicht, vanuit de diverse belevingsperspectieven. In de alom bekende romantische compositie ‘Cantique de Jean Racine’ van Gabriel Fauré wordt de zegen van advent bezongen. In een daaropvolgend lied bezoekt de engel Gabriël Maria, die zo jong als zij was al een licht- en liefde brengend kind droeg. Nieuw en bijzonder zijn de daarop volgende composities ‘Op adelaarsvleugels’ en ‘Tel met me mee de uren’ van Anne de Bruijn. Maria komt terug in het prachtige en ingetogen Russische ‘Bogoroditse Devo’ van Sergej Rachmaninoff. Het concert zal uitbundig afgesloten worden met kerstmuziek voor iedereen in: ‘Angels Carol’ (Rutter) en ‘The Bell Carol’ (Ledger). Het publiek zal niet alleen luisteren en koffie drinken, maar ook uitgenodigd worden enkele bekende kerstliederen mee te zingen.

Al met al een Tweede Kerstdagochtend muzikaal en interactief genieten tijdens deze onvergetelijke, gezellige en lichtbrengende Kerstbeleving voor jong en oud, in deze donkere wereldtijd.


Toegang: een bijdrage in de kosten en voor het behoud van de Sint Vitus kerk.


Slechts beperkt plaats! VOL=VOL

RESERVEREN: 0624257367 of [email protected]

Locatie en tijd:

Maandag 26 december, Sint Vituskerk, Opgong 1, Wetsens

Tijd: 11.00 uur